Profesionist per Elektrike

Listings
  • SPECIALIST PËR INSTALIMET ELEKTRIKE

    SPECIALIST PËR INSTALIMET ELEKTRIKE

    Profesionist per Elektrike Fier (Fier) November 14, 2017 Check with seller

    Instalime elektrike në shtëpi, vila e dyqane. Riparime të ndryshme elektrike dhe jo-elektrike pajisjesh shtëpiake. Instalime rrjetesh të ndryshe etj,per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone. 0675011100 /0675011000